top of page

nutrimmun®
Naš identitet
Tvrtka za zdravlje crijeva 

navi-unternehmen-halb.jpg

Zašto su nam crijeva u fokusu? Crijeva su ključ našeg blagostanja - pravi organ visokih performansi. Čini dvije trećine našeg imunološkog sustava i umrežen je sa svim sluznicama, dobiva energiju iz hrane i u izravnom je kontaktu s našim emocionalnim centrom u mozgu. Dobri živci, dobra obrana, zdrava koža, atletska izvedba i energija u svakodnevnom životu - sve to i mnogo više povezano je s dobrom ravnotežom našeg crijevnog ekosustava. Zbog toga dugo podcjenjivani organ crijeva i zdravlje crijeva postaju sve važniji: u medijima, znanosti i medicini.

Naši proizvodi odabrani su prema najstrožim kriterijima kvalitete i udovoljavaju najvišim zahtjevima. Najnovija otkrića probiotičke medicine i naturopatije čine temelj, a naš je cilj pronaći najbolja rješenja složenih zdravstvenih problema. Želimo spojiti znanstvene inovacije i sigurnost primjene na najveću moguću zdravstvenu korist za naše kupce.

 

Optimalno zdravlje crijeva – kroz kolonizaciju crijeva s odabranim „dobrim“ bakterijama – predstavlja idealan temelj za vitalan život. Liječnici su još prije nekoliko tisuća godina znali: „Zdravlje počinje u crijevima.“ Ova temeljna spoznaja danas je vrlo popularna, ne samo kod crijevnih tegoba, već i kod mnogih tegoba koje na prvi pogled nisu povezane s crijevima. To uključuje dijabetes i druge metaboličke bolesti, kožne probleme, kronične glavobolje, ali i psihološke poremećaje poput depresije i sindroma „izgaranja“ (burnout). Nutrimmun proizvodi pružaju pomoć u povratku vitalnom životu.

shutterstock_2207159177.jpg

Naš inovativni izbor
PROBIOTIK® PUR

Registracijom robne marke "probiotik" i koncepcijom originalnog PROBIOTIK®PUR-a 1995. godine ( prije 28 god.) položen je kamen temeljac za probiotičku ideju - i za nutrimmun. U to je vrijeme PROBIOTIK®PUR bio jedan od prvih višesojnih probiotika na njemačkom tržištu, optimiziran za prirodnu podršku ekosustava u crijevima.


„U to vrijeme PROBIOTIK®PUR je imao široku primjenu u mikrobiološkoj terapiji. Vrlo dobre povratne informacije naših korisnika i naš vlastiti entuzijazam za PROBIOTIK®PUR doveli su nas do odluke: Trebalo bi postojati više proizvoda s kojima ljudi mogu svjesno živjeti zdravije živote. Željeli smo napraviti razliku u smislu pro- i prebiotičke nutricionističke znanosti na ciljan i održiv način! Danas možemo još preciznije primijeniti proizvode za sve što ima veze s crijevima, zdravljem i imunološkim sustavom. Jer zahvaljujući suvremenim istraživanjima i ne samo našem dugogodišnjem iskustvu, znamo puno više o raznim pozitivnim svojstvima probiotika, prebiotika i mikronutrijenata te njihovoj važnosti za ljude i njihovo zdravlje.”

GettyImages-1171147390_Pat_Fly_Protect_1000x1300.jpg

Naši standardi kvalitete
Znanje. Djela. blagostanje

Kontrolirano i međunarodno certificirano
Naše upravljanje kvalitetom osigurava našim kupcima najbolji mogući zdravstveni proizvod u svakom trenutku. I vaše povjerenje u nas. Svaki nutrimmun proizvod podliježe visokim standardima kvalitete i stalnim laboratorijskim kontrolama. Kako bismo održali naše visoke standarde kvalitete, svaka pojedinačna proizvodna serija pažljivo se provjerava u pogledu sadržaja sastojaka i čistoće. Moguća kontaminacija je isključena. Dokazana stabilnost tijekom nekoliko godina i najveća moguća sloboda od potencijalnih alergena u našim proizvodima za nas su nešto što se podrazumijeva.

Znanstveno i medicinski korisno
Kod svakog nutrimmun proizvoda posebnu važnost pridajemo upotrebi sastojaka čije je djelovanje utemeljeno, znanstveno razumljivo i dokazano. Naši proizvodi slijede prirodan princip djelovanja.


Jednostavan za korištenje i prirodno kompatibilan
Kod svih nutrimmun proizvoda radimo bez nepotrebnih dodataka i pazimo na najvišu razinu podnošljivosti, čak i kod osjetljivih i zdravstveno ugroženih skupina korisnika kao što su alergičari i kronični bolesnici. Zbog toga su naši proizvodi općenito bez glutena, laktoze i bojila.

Naši principi
Iz principa. S radošću. Uspjeti.

Povjerenje se stvara u trenutku i raste kroz pouzdanost. Zato se u svom radu ponašamo prema jasnim načelima. Kako biste mogli računati na nas osobno i profesionalno.

  • neovisnost

Kao zdrava tvrtka kojom upravlja vlasnik, ne ovisimo o vanjskim interesima. To nam omogućuje slobodno razmišljanje i djelovanje koje je posvećeno isključivo našim kupcima i njihovom zdravlju. Naše opće uvjete uvijek oblikujemo na takav način da istraživanje i razvoj, upravljanje kvalitetom i suradnja mogu dosljedno slijediti ovu tvrdnju.

  • angažman

Svatko tko želi uspješno podržavati ljude u tako bitnim stvarima kao što je očuvanje zdravlja, ne smije svoj posao doživljavati kao posao – već kao poziv. Istinska želja za promicanjem fizičke i mentalne dobrobiti naših kupaca motivacija je koja nas pokreće da damo učinkovit doprinos zdravlju osviještenom načinu života. Zbog toga kontinuirano razvijamo sebe, svoje usluge i proizvode zajedno s interdisciplinarnim stručnim grupama. Na taj način ostajemo stručnjak za prehranu na kojeg se možete pouzdati za orijentaciju.

  • sinergija

Kvalificirani i predani zaposlenici omogućili su uspjeh naše tvrtke već više od 20 godina. Za nas su svi zaposlenici profesionalci uključeni u naš uspjeh, čiju predanost i vještine zahtijevamo i potičemo. Jer svatko ima snage i talente koji mu daju prednost. Ali samo u timu moguće je podržavati jedni druge i koristiti sinergije. Na taj način jamčimo zajedničku odgovornost za našu tvrtku, naše proizvode i naše kupce te nudimo poduzetnički okvir u kojem su blizina, kvaliteta i učinak u harmoniji.

  • održivost

Veliku važnost pridajemo sigurnosti, podnošljivosti i učinkovitosti te smo svjesni svoje odgovornosti prema onima koji koriste naše proizvode. Svaki proizvod prolazi sveobuhvatne provjere kvalitete. To se odnosi na nove proizvode, ali i na proizvode koji su već na tržištu. Osim ekoloških standarda, održivost za nas znači i redovitu provjeru ima li se što učiniti ili poboljšati. Za nas su stalna edukacija o zdravlju crijeva i podrška istraživanju dio toga. Kao i radne uvjete koji pridonose očuvanju zdravlja naših zaposlenika i usklađenosti obitelji i posla. Jer održivost također znači dugovječnost i pouzdanost u odnosima sa zaposlenicima, kupcima i partnerima.

Istraživanje i razvoj
Istraživati. Otkriti. Djelovati.

  • istraživanje

nutrimmun ima više od 20 godina istraživačkog iskustva u području zdravlja crijeva i u primjeni probiotika, prebiotika i mikronutrijenata. Svaki dan naš tim nutricionista, biologa i biokemičara istražuje i procjenjuje najnovija saznanja iz istraživanja mikrobioma i mikronutrijenata u području zdravlja crijeva. Naći ćete nas na relevantnim znanstvenim kongresima, gdje razmjenjujemo ideje s vodećim znanstvenicima. Naše znanje teče u naše vlastite studije i opažanja primjene. Na temelju toga stalno preispitujemo naš asortiman proizvoda i istražujemo nove ideje za posebna područja primjene. Zdravlje je naša misija. duh istraživanja naše prirode.

  • razvoj

Naši proizvodi nutrimmun razvijeni su uz sudjelovanje stručnjaka iz područja medicinske prakse, nutricionizma i laboratorijske dijagnostike – te vrijedne povratne informacije naših korisnika. Kvaliteta razvoja počinje pažljivim odabirom sirovina koje su potrebne za namjeravanu upotrebu proizvoda. Tek kada proizvod prođe sve testove kvalitete, zadovolji zahtjeve lokalnih i europskih vlasti i kada je aplikacija uspješno testirana, dolazi na tržište.

  • savjetodavni

Jamčimo vrhunsku profesionalnu uslugu i osobno savjetovanje. Ovo je dio našeg razumijevanja kvalitete. Zato su svi nutrimmun proizvodi dostupni isključivo u ljekarnama. A tu smo i za vas osobno. Budući da nam dajete svoje povjerenje – mi vam zauzvrat dajemo svu našu snagu, kompetenciju i pažnju. To se odnosi kako na naše kupce koji koriste naše proizvode tako i na terapeute i ljekarnike koji preporučuju naše proizvode.

bottom of page