top of page

ZAŠTITA PODATAKA

Privacy & Safety

Naša vizija je poštovati privatnost, te predano i odgovorno pristupiti očuvanju privatnosti kroz vlastito poslovanje.

Ovom politikom o privatnosti objašnjavamo kada i zašto prikupljamo osobne podatke prilikom vaše posjete našem web shopu, kako ih upotrebljavamo i kako pazimo na njihovu sigurnost.

Korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem vaših osobnih podataka u skladu s ovom politikom o privatnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih upita vezanih uz našu politiku o privatnosti slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@proimmun.hr.

Voditelj obrade osobnih podataka

Voditelj obrade: Proimmun d.o.o.
Adresa: Haulikova 1, Zagreb
OIB: 76526255641
Telefon: +385 1 66.26.505
E-pošta: info@proimmun.hr


1. KAKO SKUPLJAMO INFORMACIJE O VAMA

Prilikom vaše registracije na našem webshopu, te prilikom obavljene kupnje proizvoda u svrhu dostave naručenih proizvoda, kao i ukoliko se registrirate da bi primali naše obavijesti o novitetima u web shopu.

Ukoliko želite ostaviti osobne podatke druge osobe na našem webshopu, morate dobiti suglasnost te osobe o istom, te ju također obavijesti o načinu korištenja njezinih osobnih podataka u skladu s ovom politikom.


2. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO O VAMA I KAKO IH KORISTIMO

Osobne podatke koje skupljamo o vama sadrže vaše ime i prezime, adresu (naziv ulice, grad, poštanski broj), e – mail adresu, te broj telefona ili mobitela.

Korištenjem WEB stranice, također nam prilikom posjete ostavljate podatke o vašoj IP adresi.

Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom realizacije narudžbe proizvoda koju ste napravili, te prilikom slanja obavijesti, novosti i/ili priopćenja vezano uz rad webshopa, te proizvoda koje nudimo.


Ukoliko nas kontaktirate pisanim putem (poštom ili mailom) možemo voditi evidenciju o tom dopisivanju.

Redovito pregledavamo razdoblje čuvanja osobnih podataka. Zakonski smo dužni čuvati određene podatke u svrhu rješavanja reklamacija ili prigovora upućenih s vaše strane, te ćemo vaše osobne podatke zadržati u našem sustavu najduže koliko je to potrebno za određenu aktivnost.

 

3. PODACI SE PRIKUPLJAJU AUTOMATSKI

 

Ukratko: neke informacije – kao što su IP adresa i/ili karakteristike preglednika i uređaja – prikupljaju se automatski kada posjetite našu stranicu.

 

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete po našoj stranici. Ove informacije ne otkrivaju vaš specifični identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, preglednik i karakteristike uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi preporuke, naziv uređaja, država, lokacija , informacije o tome kako i kada koristite naše i druge tehničke informacije. Ove su informacije prvenstveno potrebne za održavanje sigurnosti i rada našeg webshopa, te za potrebe naše interne analize i izvješćivanja.


4. TKO IMA PRISTUP VAŠIM PODACIMA

Ne prodajemo, iznajmljujemo ili dijelimo podatke koje imamo o vama s trećim stranama u svrhu marketinga.

Primatelji vaših osobnih podataka mogu biti treće strane (pružatelji usluga isporuke, pružatelji IT usluga, pružatelji usluga dostave ili prijevoza, banke, porezni savjetnici, odvjetnici, tijela itd.), ukoliko je to potrebno za obradu vaše narudžbe i povezana prava i obveze. Svi vanjski partneri su dužni temeljem relevantnih ugovora koristiti osobne podatke koji su im povjereni u skladu s našim politikama i smjernicama za obradu osobnih podataka.

Za izvršenje usluga dostave koristimo usluge tvrtke HP EXPRESS i GLS, te s njom imamo sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji.

Za izvršenje plaćanja koristimo usluge PayPal, Stripe.

Davatelj usluge PayPal

: PayPal (Europa) S.à rl et Cie, SCA, Luksemburg.

Web stranica: https://www.paypal.com/de/home/

Dodatne informacije i zaštita podataka: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=de_D

 

Davatelj usluge Stripe

: © 2023 Stripe, Inc.

Web stranica: https://stripe.com/en-hr

Dodatne informacije i zaštita podataka: https://stripe.com/en-hr/privacy

 

Davatelj usluge webstranice: wix.com

: Wix.Com (UK) Limited, Tower Bridge House, St Katharine's Way, London E1W 1DD, United Kingdom.

Web stranica: https://www.wix.com/

Dodatne informacije i zaštita podataka: https://www.wix.com/about/privacy

 

Možemo prenijeti Vaše osobne podatke trećoj strani i ako nas na to obvezuju zakonske i pravne regulative, ako dođe do prodaje nekog ili svega našeg poslovanja i imovine trećoj strani ili kao dio bilo kojeg restrukturiranja ili reorganizacije poslovanja ili ako imamo dužnost otkrivanja ili dijeljenja vaših osobnih podataka u skladu sa zakonskim obvezama, te kao bi morali provesti zaštitu prava, imovine ili sigurnosti naših korisnika. Međutim, poduzet ćemo sve moguće korake s ciljem osiguranja zaštite vaših prava na privatnost u skladu sa ovim Politikama privatnosti.

Budite uvjereni da nećemo objavljivati vaše osobne podatke trećim stranama s kojima nemamo blisku suradnju, kako bi ih mogli koristiti za vlastite potrebe u svrhu direktnog marketing, osim ako to niste vi izričito zatražili ili smo to dužni učiniti zbog poštivanja zakona, primjerice, dostava sudskog naloga ili u svrhu sprečavanja prijevare ili drugog zločina.


Vaši osobni podaci se mogu spremati na platformi pružatelja hosting usluga tvrtke Plus Hosting d.o.o.  - Više podataka o njihovoj politici privatnosti možete pronaći na https://plus.hr/pravne-informacije/politika-privatnosti/.

 

5. KAKAV JE NAŠ STAV O WEB-MJESTAMA TREĆIH STRANA?

 

Ukratko: nismo odgovorni za sigurnost informacija koje podijelite s pružateljima usluga trećih strana koji oglašavaju, ali nisu povezani s našim web stranicama.

 

Može sadržavati oglase trećih strana koje nisu povezane s nama i koje mogu povezivati ​​na druge web stranice, online usluge ili mobilne aplikacije. Ne možemo jamčiti sigurnost i privatnost podataka koje dajete trećim stranama. Svi podaci koje prikupljaju treće strane nisu obuhvaćeni ovom politikom privatnosti. Nismo odgovorni za sadržaj ili privatnost i sigurnosne prakse i politike bilo koje treće strane, uključujući druge web stranice, usluge ili aplikacije. Trebali biste pregledati pravila takvih trećih strana i izravno im se obratiti kako biste odgovorili na vaša pitanja.

6. ČUVANJE I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci biti će pohranjeni i obrađivani u zakonskom roku te zaštićeni adekvatnim sigurnim mjerama. Za sve podatke kreiraju se sigurnosne kopije, a dokumentaciji je ograničen pristup. Molimo primite na znanje da niti jedan sustav nije u potpunosti siguran te mi stoga kontinuirano ulažemo napore u poboljšanje zaštite Vaših osobnih podataka, ali Vam ne možemo garantirati potpunu sigurnost.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene kako bismo zaštitili sigurnost svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, također imajte na umu da ne možemo jamčiti da je sam internet 100% siguran. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka do i od nas je na vlastitu odgovornost. Uslugama biste trebali pristupati samo unutar sigurnog okruženja.

 

7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

 

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje ciljeva navedenih u ovoj politici privatnosti, osim ako zakonom nije drugačije propisano.

 

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim pravilima o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (kao što su porezni, računovodstveni ili drugi zakonski zahtjevi). Nijedna svrha ove politike neće zahtijevati od nas da vaše osobne podatke čuvamo dulje od 2 godine.

 

Kada nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, ili ćemo ih izbrisati ili anonimizirati, ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosnoj arhivi), tada ćemo sigurno pohraniti svoje osobne podatke i izolirati ih od bilo kakve daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

 

Rok od 11 (jedanaest) godina određen je sukladno odredbama Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

 

8. KAKO UPRAVLJAMO VAŠIM DRUŠTVENIM PRIJAVAMA?

 

Ukratko: ako se odlučite registrirati ili prijaviti na naše web stranice pomoću računa društvenih medija, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama.

 

Nudimo vam mogućnost registracije i prijave pomoću podataka vašeg računa na društvenim mrežama treće strane (kao što su vaše prijave na Facebook ili Twitter). Gdje to odaberete, primit ćemo određene podatke o profilu o vama od vašeg davatelja usluga društvenih medija. Informacije o profilu koje primamo mogu se razlikovati ovisno o dotičnom pružatelju društvenih medija, ali često uključuju vaše ime, adresu e-pošte, popis prijatelja, profilnu sliku kao i druge podatke koje odlučite objaviti.

 

Podatke koje primimo koristit ćemo samo u svrhe koje su opisane u ovim pravilima o privatnosti ili koje su vam na drugi način jasno napisane na. Imajte na umu da ne kontroliramo i nismo odgovorni za druge upotrebe vaših osobnih podataka od strane vašeg pružatelja usluga društvenih medija treće strane. Preporučujemo da pregledate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli kako prikupljaju, koriste i dijele vaše osobne podatke i kako možete postaviti postavke privatnosti na njihovim web-lokacijama i u aplikacijama.

9. PRIKUPLJAMO INFORMACIJE OD MALOLJETNIKA?

 

Ukratko: svjesno ne prikupljamo podatke od djece mlađe od 18 godina niti ih plasiramo njima.

 

Mi svjesno ne tražimo podatke od djece mlađe od 18 godina niti ih plasiramo na tržište. Korištenjem , izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na korištenje . Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz naše evidencije. Ako saznate za bilo kakve podatke koje smo prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na info@proimmun.hr.

 

10. VAŠA PRAVA

 

 • Vaša je dužnost da nas obavijestite o promjenama vaših osobnih podataka, te zatražite ispravak netočnih podataka ili nadopunu nepotpunih osobnih podataka.
  Važno je da su vaši osobni podaci koje ste nam dali točni i aktualni. Obavijestite nas ako se vaši osobni podaci mijenjaju tijekom vašeg ugovornog odnosa s nama.

  Vaša prava u vezi s osobnim podacima u određenim okolnostima su zakonski određena.

  U nastavku možete pogledati sažetak prava koja imate vezano uz osobne podatke.
  Napominjemo da vaša prava mogu biti ograničena i podložna ograničenjima u određenim situacijama:

  • Pravo na pristup vašim osobnim podacima (obično poznat kao "zahtjev za pristup podacima") – omogućuje vam primite od nas potvrdu sa informacijama o osobnim podacima koje imamo o vama, kopiju osobnih podataka koje obrađujemo, te na koji način ih obrađujemo.
  • Pravo na ispravak osobnih podataka koje držimo o vama – omogućuje Vam da zatražite ispravak bilo kakvih netočnih ili nepotpunih osobnih podataka.
  • Pravo na brisanje vaših osobnih podataka („pravo na zaborav“) – omogućuje Vam da zatražite brisanje ili uklanjanje osobnih podataka ako ti podaci više nisu potrebni za svrhu u koju su prikupljeni, ili ako ste povukli svoju privolu, ili ako ste dali prigovor na obradu vaših osobnih podataka ili ako obrada vaših osobnih podataka nije u skladu sa zakonom.
  • Pravo na ograničenje obrade – omogućuje vam da ograničite obradu vaših osobnih podataka, ukoliko osporavate točnost svojih osobnih podatak, ukoliko smatrate da je obrada vaših osobnih podataka nezakonita, te ukoliko ste uložili prigovor da obradu vaših osobnih podataka.
  Obraditi vaše osobne podatke na kojima se oslanjaju na legitiman interes (ili one treće strane), a postoji nešto o vašoj situaciji koja vas želi prigovoriti obradi na tom terenu. Također imate pravo prigovora gdje obrađujemo vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga.
  • Pravo na prenosivost podataka- omogućuje Vam da zatražite vaše osobne podatke koje imamo o vama, te ih prenesete drugoj stranci (drugom voditelju obrade) ili zatražite da mi izravno prenesemo vaše podatke drugoj stranci (drugom voditelju obrade) ukoliko smo tehnički to u mogućnosti izvesti.
  • Pravo na prigovor – omogućuje vam da uložite prigovor temeljem svoje posebne situacije na obradu vaših osobnih podataka, te se vaši osobni podaci više neće obrađivati osim ako ne dokažemo da postoje zakonski i legitimni razlozi zbog kojih je obrada vaših osobnih podataka nužna.

 • Pravo na pritužbu nadzornom tijelu: ako ne postupimo prema Vašem zahtjevu radi ostvarivanja Vaših prava kao ispitanika u roku od 30 dana od dana primitka Vašeg zahtjeva, o tome ćemo Vas obavijestiti pisanim putem. Ako smatrate da smo našim postupkom povrijedili Vaša prava kao ispitanika, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, na adresi: Martićeva ulica 14, 10000 Zagreb, web: http://azop.hr , telefon: +385 01 4609 000.

 • Pravo na povlačenje privole: ako se obrada Vaših osobnih podataka temelji na Vašoj privoli, u bilo kojem trenutku je imate pravo povući, bez ikakvih posljedica.


11. KAKO MOŽETE PRISTUPITI VAŠIM PODACIMA I IZVRŠITI PROMJENU PODATKA

 

Ako želite pregledati, potvrditi, ispraviti ili zatražiti brisanje vaših osobnih podataka, prigovoriti obradi vaših osobnih podataka ili zatražiti da kopiju vaših osobnih podataka prenesemo drugoj osobi, obratite nam se na e-mail: info@proimmun.hr.

Ukoliko promijenite e- mail adresu, ili podatke potrebne za izvršenje dostave proizvoda iz vaše narudžbe, molimo Vas da nam izmijene podatke dostavite na e- mail: info@proimmun.hr.

Također imate pravo osobno zatražiti kopiju podataka koje imamo o vama.

Za pristup vašim osobnim podacima nećemo vam naplaćivati nikakvu naknadu. Međutim, možemo vam naplatiti razumnu naknadu ako je Vaš zahtjev pristup podacima neosnovan ili pretjeran. Također, u takvim situacijama možemo odbiti ispunjavanje vašeg zahtjeva.

Prilikom izvršavanja vašeg zahtjeva za pristupom informacijama možda ćemo morati zatražiti određene informacije od vas kako bismo mogli utvrditi vaš identitet i osigurati vaše pravo na pristup informacijama (ili na ostvarivanje bilo kojih drugih prava).
Ovo je još jedna odgovarajuća sigurnosna mjera kako bi se osiguralo da se osobni podaci ne otkrivaju osobama koje ih nemaju pravo primiti.

 

12. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

 

Ukratko: možete pregledati, promijeniti ili ukinuti svoj račun u bilo kojem trenutku.

 

Ako imate prebivalište u Europskom gospodarskom prostoru i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo pritužbe vašem lokalnom tijelu za nadzor zaštite podataka. Njihove kontakt podatke možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

 

Informacije o računu

 

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na svom računu ili ukinuti svoj račun, možete:

 

Na vaš zahtjev za ukidanje vašeg računa, deaktivirati ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke informacije mogu se zadržati u našim datotekama kako bi se spriječile prijevare, otklonili problemi, pomogli u istragama, proveli naši Uvjeti korištenja i/ili bili u skladu sa zakonskim zahtjevima.

 

Odustajanje od marketinga putem e-pošte: možete se odjaviti s našeg popisa marketinške e-pošte u bilo kojem trenutku klikom na vezu za odjavu u porukama e-pošte koje šaljemo ili kontaktiranjem putem dolje navedenih podataka. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinške e-pošte – međutim, i dalje ćemo vam morati slati e-poruke vezane uz usluge koje su potrebne za administraciju i korištenje vašeg računa.


13. PRIVOLA (PISANA SUGLASNOST)

 

Ako ste u bilo kakvim okolnostima dali privolu (dobrovoljnu, nedvosmislenu izjavu ili potvrdu) na prikupljanje, obradu i prijenos osobnih podataka u određenu svrhu, imate pravo povući vašu privolu za tu specifičnu obradu u bilo kojem trenutku.

Kada primimo obavijest da ste povukli vašu privolu, više nećemo obrađivati vaše podatke u svrhe ili svrhe koje ste prvotno dogovorili, osim ako za to nemamo drugu legitimnu osnovu.

Vi odlučujete želite li ili ne želite primati informacije od nas. Ukoliko ne želite primati, obavijesti, novosti i sl. od nas, te ne želite da vaše podatke obrađujemo u marketinške svrhe, nemojte označiti kvačicom kučicu prilikom ostavljanja podataka kod završetka narudžbe ili prilikom primitka maila od nas u mailu označite da ne želite da vas više kontaktiramo.

Nećemo vam se obraćati u marketinške svrhe e-mailom, osim ako niste prethodno pristali na primanje obavijesti od nas.

Možete nas i kontaktirati putem e-maila: info@proimmun.hr te promijeniti ili obrisati svoje marketinške postavke u bilo koje vrijeme.


13. MJERE PREDOSTROŽNOSTI ZA ZAŠTITU GUBITAKA, ZLOUPOTREBE ILI IZMJENE VAŠIH PODATAKA

 

Za osobne podatke smanjenog rizika koje skupljamo od vas (kao što je vaša adresa, e-mail adresa i sl.) koji se obično dostavljaju putem interneta, imajte na umu da ne možemo jamčiti da je sam internet 100% siguran. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka do i od nas je na vlastitu odgovornost. Uslugama biste trebali pristupati samo unutar sigurnog okruženja.

Kada primimo Vaše podatke, nastojimo osigurati sigurnost na našim sustavima. Ukoliko ste odabrali korisničko ime i lozinku koja vam omogućuje pristup određenim dijelovima našeg web shopa, vi ste odgovorni za čuvanje tajnosti lozinke. Molimo vas da ne dijelite svoju lozinku s drugim osobama.


14. UPOTREBA KOLAČIĆA
 

Naše WEB stranice koriste Kolačiće (cookies).
Kolačić je vrlo mala datoteka koja se pohranjuje na vaš uređaj kada posjetite web stranicu. Ove datoteke obično sadrže podatke poput naziva web mjesta i jedinstvenog korisničkog ID-a.
Kolačići se koriste u širokom rasponu svrha kao što je analiza web stranica - računajući posjetitelje i njihovo ponašanje, ciljano oglašavanje, snimanje korisničkih postavki ili za provjeru autentičnosti.
Kao korisnik naše WEB stranice imate mogućnost izbora želite li ili ne želite koristiti Kolačiće na našoj WEB stranici.

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org.

Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim podešavanjem preglednika. U nastavku vam nudimo veze za tipične preglednike, pod kojima možete pronaći dodatne informacije o upravljanju postavkama kolačića:
- Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/verbesserter-schutz-aktivitatentracking-desktop
- Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
– Internet Explorer / Edge: https://support.microsoft.com/de-de/windows/l%C3%B6schen - and-managing-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
- Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
- Opera:https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies
– Yandex: https://browser.yandex.com/help/personal-data-protection/cookies.html

Dodatne mogućnosti prigovora možete pronaći na sljedećim poveznicama: https://www.youronlinechoices.eu/ , https://youradchoices.ca/en/tools , https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN i https: //optout.networkadvertising.org/?c=1

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u Vašem pregledniku.Postavljene Kolačiće također možete obrisati u bilo kojem trenutku.

Na svojim WEB stranicama možemo integrirati ili koristiti integrirane komponente:

- Google Analytics
- Google AdWords
- Google+

Web-stranica  služi se kolačićima Google Analytics u svrhu mjerenja i analize posjećenosti Internet stranice. Google Analytics možete isključiti pomoću alata Upravitelj postavki oglasa. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na sljedećoj poveznici.

Detaljne informacije o toj usluzi i kolačićima koje koristi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju praćenje vlastite aktivnosti, dostupne su na: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Više o Googleovim pravilima privatnosti i podacima možete pogledati na www.policies.google.com/privacy.

 

15. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NE PRATI

 

Većina web-preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku ili postavku Do-Not-Track (“DNT”) koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferenciju privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. Nije dovršen niti jedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćava vaš izbor da se ne pratite na mreži. Ako se usvoji standard za online praćenje kojeg moramo slijediti u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ovih Pravila privatnosti.

16. UVJETI I IZMJENE


Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Proimmu zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Proximum na svojim internetskim stranicama štiti Vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

 

17. RJEŠAVANJE NESPORAZUMA ILI DODATNA PITANJA

 

Ukoliko niste zadovoljni s odredbama ove politike privatnosti, možete nas kontaktirati po pitanju zaštite podataka na info@proimmun.hr .

Pisani zahtjev mora sadržavati minimalno slijedeće podatke:

 

 • Osobne podatke Ispitanika (Ime, prezime i OIB radi njegove identifikacije prilikom utvrđivanja činjeničnog stanja i davanja odgovora na upit koji se odnosi na osobne podatke konkretnog ispitanika)

 • Koja od navedenih prava želi iskoristiti

 • *Adresu za dostavu odgovora na zahtjev

 • Obrazac Zahtjev ispitanika možete preuzeti ovdje

 

Voditelj obrade će odgovoriti na zahtjev i/ili prigovor u roku od 30 dana od njegova zaprimanja. Taj se rok može prema potrebi produžiti za dodatna dva mjeseca (od dana njegova zaprimanja) uzimajući u obzir složenost i broj zahtjeva.

 

INFORMACIJE ZA KONTAKT

 

Proimmun će rado primiti Vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i sva Vaša pitanja i primjedbe.

Ažurirano: 14.02.2023

bottom of page