top of page

REKLAMACIJA I POVRAT

REKLAMACIJE I POVRAT NOVCA


Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz potpuni povrat novca, uključujući i iznos troškova dostave ako su ispunjeni uvjeti.
Svi vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni i u originalnom pakiranju.
Troškove dostave do našeg skladišta za proizvode koje vraćate snosite sami (poštom ili dostavnom službom), osim u slučaju povrata novca ili zamjene neispravnih proizvoda, kada sve troškove snosi PROimmun.


Za povrat novca za neiskorištene i neotvorene proizvode u našem skladištu kontaktirajte nas putem e-maila info@proimmun.hr ili proimmun@gmail.com.

Napomena:
•    Povrat novca i zamjena moraju se unaprijed dogovoriti.
•    Ukoliko želite povrat novca, uz robu koja zadovoljava povrat potrebno je dostaviti kopiju računa i broj računa (IBAN) na koji vršimo povrat sredstava.
•    Povrat novca vršit ćemo u zakonskom roku od 14 dana (Zakon o zaštiti potrošača), odnosno nakon što proizvod primimo na skladište.
•    Prilikom povrata proizvoda, kupac je dužan prikladno zapakirati proizvod(e) u kartonsku kutiju kako bi se izbjeglo oštećenje proizvoda tijekom transporta. Ukoliko dođe do oštećenja jer kupac nije zaštitio proizvod prilikom pakiranja (npr. vraćeni proizvodi zamotani u običan papir ili u vrećicu), povrat novca ili zamjena neće biti prihvaćeni.
•    Kupac je dužan izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora.

GREŠKE ISPORUKE, KRIVI PROIZVODI, NEISPRAVNI PROIZVODI


U slučaju oštećenja prilikom isporuke, krivo isporučene robe ili neispravnog proizvoda (tvornička pogreška), molimo da nas kontaktirate e-poštom na info@proimmun.hr u roku od dva radna dana od primitka pošiljke.
Sve reklamacije ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku. U tim slučajevima PROimmun pokriva sve troškove zamjene proizvoda.

 

RASKID UGOVORA


Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od 14 dana od dana kada je kupac primio pošiljku. U slučaju otkazivanja ugovora kupac je dužan u svom trošku vratiti proizvod prodavatelju u roku od 14 dana od otkazivanja ugovora, neoštećen, u originalnoj ambalaži, na skladište prodavatelja.
Prodavatelj se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstava u roku od 14 dana po primitku pisane obavijesti o raskidu ugovora.

POVRAT PROIZVODA


Povrat proizvoda je moguć svakim radnim danom (pon-pet) u periodu od 9:00 do 14:00 sati, uz prethodnu najavu na adresu e-pošte: info@proimmun.hr.
Adresa za povrat proizvoda je: Proimmun d.o.o., Haulikova 1, Zagreb

RJEŠAVANJE SPORA


Rješavanje spora između kupca i prodavatelja nastojati će se postići mirnim putem i izvansudskom nagodbom, a ako u tome ne uspiju nadležan je Sud u Zagrebu. U slučaju spora s prodavateljem, kupac može podnijeti prijavu i Europskoj komisiji putem online obrasca za rješavanje sporova.
 

bottom of page